over mij

Geboren in de 90s en getrouwd met mijn jeugdliefde Vincent. Samen met onze zoon Samuel en dochter Noortje wonen we in een fijn huis in Hoorn. Daar vind je me zomers op blote voeten in de tuin met een kop koffie in mijn handen. Die ik probeer op te drinken terwijl ik twee kinderen uit mijn bloemen probeer te jagen. Precies zoals het hoort te zijn. 

Opgegroeid aan de kust met duinwandelingen en warme chocolademelk op zondag.

Foto: Francine Boer

Ik groeide op in een klein dorp in Zeeland met het gedachtegoed dat een goede studie en vaste baan belangrijk waren. Toch kreeg ik op mijn achtste verjaardag een camera en is daar een zaadje gepland. Want ik besloot na twee onafgemaakte universitaire studies in het diepe te springen en met mijn net gekochte spiegelreflex fotografie te gaan studeren. Al tijdens mijn studie voelde dit als de beste keuze die ik voor mezelf kon maken. Ik studeerde af met een serie over het nieuwbakken moederschap en mocht met mijn zelfportret in nationale en internationale media verschijnen. Maar het belangrijkste wat ik leerde was mijn hart en gevoel te volgen. 

Ooit fotografeerde ik alleen op panorama stand tot grote ergernis van mijn oma die de dure ontwikkelkosten moest betalen.

het meest romantische wat mijn man ooit op een post-it krabbelde.

In a field of green a flower grows and like my love for you it blooms

All i need is time in your embrace is daar het resultaat van. Een boek over het nieuwbakken moederschap ten tijden van een pandemie. Daar besefte ik me dat het gaat om de intimiteit en liefde van het dagelijks leven. De visie waar ik nu al mijn fotografisch werk mee benader.

Ik studeerde fotografie en leerde alles over techniek, maar studeerde af met foto's gemaakt op een wegwerpcamera

Onze huwelijksreis ging naar Sicilië en we raakten verkocht aan het eiland. Er gaat geen jaar voorbij dat we praten over de fantastische tijd die we daar hebben gehad. Om vervolgens meteen naar Australië te verdwalen. Daar waar ik met tranen op een verlaten strand stond. Niet meer naar huis wilde omdat het even als een thuis voelde.

Ik droom van een huisje op Sicilie en mijn geloften nog een keer uitspreken op een strand in Australie

Dansen tot de zon weer opkomt. Slapen in een tent, zoveel lopen dat je na een festival eigenlijk nog een vakantie nodig hebt. Herinneringen maken voor het leven. Toffe artiesten zien. Een paar van mijn fijnste herinneringen liggen op de festivalweide. Met een hart vol liefde en een zak vol vuile was weer naar huis.

Rock Werchter of Lowlands. Kiezen kan ik niet, maar dan ben ik even onbereikbaar en zit ik in de bubbel.