Kevin en Jesse trouwen in het Statenlogement, Hoorn

Op een prachtige dag in maart trouwen Kevin en Jesse in het Statenlogement in Hoorn. Ook bekend als één van de mooiste trouwlocaties van deze stad. Ik spreek bij de mannen thuis af om daar de dag te beginnen. En zoals echte mannen betaamt vragen ze aan mij of de kleding goed zit, of ik labels uit hun nek kan knippen en of ik hun stropdassen kan strikken. Aan dat laatste kan ik de bruidegommen helaas niet helpen, maar de rest doe ik met liefde. Als fotograaf ben je toch een beetje een ervaringsdeskundige als het om bruiloften gaat. Je maakt er immers meerdere per jaar mee.

Na het aankleden is het tijd voor de fotoshoot in het Emmapark, een ritje met de koets en de twee prachtige friezen paarden die ervoor staan. Een daverend applaus terwijl de mannen in hun wit met gouden outfits aankomen bij het Statenlogement. Een lief woord door Klaas de trouwambtenaar en een zoen die minuten lijkt te duren. Tranen van geluk, ballonnen zwevend door de lucht, mooie woorden van familie en vrienden. Eten bij de plaatselijke wok, en dansen tot de zon weer opkomt. Een heerlijke dag in maart.

Ook geïnteresseerd in mijn diensten als trouwfotograaf. De prijzen beginnen vanaf 895 euro voor 6 uur. Neem contact op voor mijn trouwbrochure en meer informatie over mijn fotografie en de prijzen.