Zwangerschapsshoot in natuurgebied Geestmerambacht

Ik ken Lisa al een tijdje van onze maandelijkse eetclub met meiden uit West-Friesland. Toen ze ons vertelde dat ze zwanger was kon ik mijn enthousiasme niet inhouden en moest ik haar wel vertellen dat ze echt een zwangerschapsshoot moest doen. Een herinnering voor later. Na wat zeuren van mijn kant besloot ze toch met een beetje tegenzin een fotoshoot te doen. Ik pikte haar op om samen naar de locatie te rijden en te fotograferen tijdens het befaamde golden hour.

Daar aangekomen was de plek zoals ik had gehoopt. Helemaal bedolven onder het prachtige licht dat de langzame zonsondergang doet veroorzaken. Daarom fotografeer ik ook graag tijdens het golden hour. De schaduwen zijn zachter, de zon minder intens en waar deze periode zijn naam aan doet danken; alles krijgt een prachtige gouden gloed. Om vervolgens nog even door te lopen naar het water en te fotograferen tijdens het blauwe uur. Dat is de periode nadat de zon langzaam ondergaat. Heel erg onderschat maar voor mij net zo mooi. Daarom spreek ik ook graag af tijdens deze periode op de dag. Je krijgt dan de mooiste resultaten.

Wil je ook graag zo een prachtige fotoshoot als Lisa? Zo moeilijk is dat helemaal niet, want zoals je ziet voldoet een simpele jurk en een oversized witte blouse uit de kledingkast van je partner al. Laat mij dan de locatie en het tijdstip uitkiezen en je krijgt magisch resultaat. Of zoals Lisa in haar eigen woorden zegt: De tranen staan in mijn ogen. Ik had niet verwacht er zo blij mee te zijn en dat voor iemand die geen zwangerschapsshoot wilde. Dat is voor mij het grootste compliment dat ik kan krijgen.

Boek je zwangerschapsshoot op tijd zodat we kunnen zorgden dat het tussen de 30-34 weken valt. Klik hier voor meer informatie en prijzen.